FAABORG KANONÉRLAUG

 

Nytårskur 2017
Ved årets nytårskur var der som nået nyt underholdning af tre dejlige lucia-brude (John, Ole og Ib). De sang hjerteskærende!!!!
Men ellers en god og festlig dag hvor vi fik smagt på Bentes lækre mad og hendes mange hjemmelavede snapse

Laugsaftenen d. 4. april 2017
blev en både lærerig og festlig aften med foredrag af Erik Chalatsis (den nydelige unge mand på billedet til højre) om den danske orlogsflåde 1790-1807. En fremstillling med krudtrøg og skumsprøjt og vel nærmest en kærlighedserklæring til den stolte danske orlogsflåde fra dengang, hvor rigtige mænd var sømænd og linieskibene stadig var lavet af egetræ og blev ført frem med sejl.
For at opnå den rigtige maritime stemning bar mange af tilhørene matroshuerne fra fregatten Jylland og man nød en god, varm grog med beskøjter til. En rigtig dejlig aften og en fin måde at afslutte forårets række af laugsaftner på.
Af de tre bolværksmatroser på billedet for oven til højre, har kun John (bagerst) været rigtig sømand - de to andre er bare landkrabber i forklædning. Leif hævder dog, at hans far var sømand, så måske har han alligevel en smule saltvand i blodet.

 

Fra 5. maj 2017 hvor Kirsten Stricker stod for dette mesterskud

Billedet fra d. 5. maj 2017 et taget af Kirsten Stricker

Jan Valbak holder mindetalen d. 5. maj 2017

Benny blæser retræten d. 5. maj 2017

Heartland Festival 2017 hvor kanonerlauget deltog som stationsguider på Kværndrup station. En stor oplevelse for os som deltog. På billedet ses Naja, Søren og Arne i "nye" uniformer


Ole Trut i ny rolle i Hummerdagene i Køge
Så er der mad og underholdning i sejlklubben i Køge

Fra Hummerdagene i Køge, hvor vi må erkende, at Nyborgs kanoner bare er større end vores. På billederne ovenfor ses Ole Trut i ny uniform der bare gjorde ham 150 år ældre. Det andet billede er fra sejlkubben i Køge, hvor der både var fin underholdning og god mad


Sønderjysk Tattoo 2017. Faaborg Kanonerlaug var her i fint selskab med "proffer" fra Ukraine, Holland, Italien og Danmark. Vores rolle var dog blot at åbne ballet med en salut.


Alle mand og madammer ret - Assens for fulde sejl 2017

Også Faaborg havde besøg af de gamle træskibe - og Faaborg Kanonérlaug var med

Billederne fra Military Display Day 2017 er optaget af Oliver Stål Møller
Billederne fra Military Display Day 2017 er optaget af Oliver Stål Møller


Faaborg Kanonérlaug - også kaldet Olebanden - i ilmarch på vej mod nye slag

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk